Nieuwe webshop

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 19:26

Wij zijn overgestapt naar een nieuw systeem voor onze webshop. We hopen met de nieuwe layout een betere presentatie te kunnen geven van onze wijnen en het prachtige Samos.

Helaas was het niet mogelijk om alle oude accounts over te zetten, het kan dus zijn dat je bij het bestellen even opnieuw je gegevens moet invoeren.

We hebben dezelfde betaalmogelijkheden, Ideal, paypal, en als je het fijner vindt, achteraf betalen via Klarna.  Bij de verzendopties kunnen we nu achter de schermen kiezen voor andere vervoerders.  Zeker de laatste weken was PostNL overbelast, waardoor wij onze levertijden niet altijd konden waarmaken. We hopen nu iets meer in te kunnen spelen op de problemen bij onze vervoerders. In de oude website zat een foutje waardoor de verzendkosten bij grote bestellingen ten onrechte niet in mindering werden gebracht. Dit is nu opgelost.
Heb je vragen, zie je een foutje, mail, bel of gebruik het contactformulier om ons te helpen onze wijn zo goed mogelijk te promoten. Nick Vakakis is je dankbaar :-)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.