Verzenden en Retourneren

Verzenden.

Als gevolg van de wetgeving omtrent NIX18 zijn wij verplicht een leeftijdscontrole check te doen bij het afleveren van onze wijnproducten. Het is dus van belang dat u het pakket alleen laat ontvangen door personen van 18 jaar en ouder.  Wij mogen immers geen alcohol verkopen dan wel afleveren aan mensen jonger dan 18 jaar.

Wij berekenen verzendkosten voor alle bestellingen onder € 100,00.  Wij maken gebruik van Sendcloud als verzenddienstverlener. U ontvangt na het aanbieden van het pakket bij de verzender een track and trace code. De verzendkosten worden berekend in de bestelprocedure.

Wij proberen onze pakketten altijd dezelfde dag aan te bieden bij de bezorgdienst. Afhankelijk van het tijdstip van bestellen en aanbieden kan het voorkomen dat u pas een dag later de track and trace code ontvangt.  Hoewel het meestal goed gaat, kunnen er vertragingen optreden bij de bezorgdiensten. Wij kunnen hier helaas geen invloed op uitoefenen.

 

Retour zenden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bestevansamos.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.