Heb je een vraag of opmerking?

Wil je meer weten over onze wijnen, over ons of de mogelijkheden?  Vraag gerust om meer informatie.


Wij hebben alleen een webshop en dus geen fysieke winkel. Natuurlijk kun je op afspraak altijd je wijnen afhalen. Bestel ze hier in de webshop en kies voor afhalen. Je kan cash betalen of pinnen bij afhalen.  Dat vinden we ook gezelliger dan pakketjes versturen.  Omdat we deze website naast ons reguliere werk doen en ook nog wel eens op Samos te vinden zijn is het wel belangrijk om even te checken of we er zijn. Je kan ons altijd bellen of mailen of bovenstaand formulier gebruiken om in contact te komen.

 

Beste Van Samos

Helsedijk 37

4797 SH Willemstad

Tel. 0168 707 888

Email info@bestevansamos.nl

www.bestevansamos.nl

 

BTW-identificatienummer NL001680094B72

Kamer van Koophandel 20096303

Bankrekening NL22KNAB0259638730

Accijns import vergunning nr NL00740031264

je vindt ons ook op wijnhandel.allepaginas.nlOver ons.

Wij zijn Andrea en Ad Willemse, en al jaren fanatieke Samos fans.  Wij komen er graag en zo kwamen wij, net als velen in aanraking met de Griekse Wijnen van Nikos Vakakis.  We waren gelijk verkocht.  Hij vertelde ons dat het voor hem moeilijk was om in Nederland te kunnen leveren, en we kunnen nu beamen, dat klopt.  Toch wilden we de uitdaging aangaan, de vergunningen aangevraagd, douane, transport, opslag en accijns geregeld, en deze webshop is het resultaat. 

We wensen jullie veel plezier met de wijn en hopen jullie nog eens tegen te komen op Samos, of bij ons in Willemstad (NB), wat toch een beetje het Kokkari van Nederland is.

Yamas!

Andrea en Ad.