Bezoek Vakakis en proef zelf de lekkere wijnen

Gepubliceerd op 6 juli 2023 om 22:17

Als je Samos bezoekt en van wijn houdt, dan is een bezoek aan de Winery van Vakakis een aanrader.

Vakakis WInery - wijnproeverij op Samos

Vakakis Domaine  maakt internationaal bekende wijnen vanuit Samos. De wijngaard bevindt zich net achter Karlovasi. De wijngaard heeft een boeiende historie, de stammen van de druiven zijn soms wel 100 jaar oud. Oud en Nieuw komen samen. Verbaas je over de moderne Winery met eeuwenoude kennis van het wijnvak.

Je kunt er dagelijks terecht voor een leuke, smakelijke en informatieve wijnproeverij met soms een vleugje humor.  Je kan er in het seizoen alle dagen terecht, en je krijgt voor een kleine prijs de mogelijkheid alle wijnen te proeven. Bij alle wijnen krijg je een uitleg van het gastvrije personeel, er worden hapjes en water bij geserveerd. Uiteraard kan je een glas van je favoriete wijn drinken.  Duur van de wijnproeverij is ca. 1,5 tot 2 uur. Je kan er zonder reservering terecht.

De wijnen zijn op Samos ook verkrijgbaar in veel Tavernes, Bars en ook supermarkten op Samos. Ook kan je een aantal wijnen nog kopen op het vliegveld bij vertrek. (Dan tellen de flessen niet mee voor het gewicht van je ruimbagage.)

Een excursie kan je ook online reserveren op https://vakakiswines-rm.gr/en/wine-tasting/

De wijnvoorraad van Vakakis op samos
Het vakakis logo bij de winery
de ti amo pink rose op de wijnproeverij van vakakis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.